Breezy Kingussie

Cairnterriërs

Pups Jiggles en Emil 2010

Breezy Kingussie Non Stop Jiggles Glenmore's Emotion Pur

 

 27 Dec 2010: Gisteren naar Kennel Rough Wroughts geweest met het hele puppenspul. Ze hebben daar even de tent verbouwd,maar wel ontzettend genoten. 9 pups in totaal., 2 van Dazzle, 5 van Jiggles en 2 van Buffy. En allemaal dezelfde pappa:Emil.We hadden een goede autorit achter de rug en net als naar Utrecht waren ze ook nu goed stil. Des te meer energie hadden ze om de vreemde plek en geuren te ontdekken. Dus de terugreis was al net zo stil. Hieronder wat foto's van hun ervaringen. Het begint alweer aardig op het einde te lopen en de eerste zullen spoedig alweer ons huis verlaten naar hun nieuwe baasjes.

 

 

 

 

22 Dec. 2010: Vandaag naar Utrecht geweest voor de shunt-test. Alle hondjes zijn dik in orde. Dus dat is een goed begin van de kersttijd. Hopelijk kunnen we nog iets ondernemen met alle pups, dat is natuurlijk afhankelijk van het weer. Als het weer goed blijft, gaan we zondag naar Zeeland, op bezoek bij John en Diana (Rough Wroughts) om hun 2 halfbroertjes te bezoeken , die iets jonger zijn. Zal een dolle boel worden.Ook onze Doky en Sjuul , uit het nestje van Dazzle mogen dan mee.

 

 

  

18 Dec 2010: Hier een filmpje van alle 12 de pups bij elkaar. Dat is een drukke boel, maar wel ontzettend leuk.

 

09 Dec 2010: De puppies van Jiggles eten inmiddels ook al de vaste brokjes en dat gaat heel goed. Jiggles gaat er niet zo veel meer bij, maar dan wil Dazzle het wel ovenemen hahahaha. Ook de puppies van Jiggles zijn dinsdag gechipt en alles is prima gegaan, en ook hier zijn de namen nu aan de bandjes gelinkt. Helaas hebben er 2 mensen afgezegd, dus wordt er nog naar nieuwe baasjes gezocht.

BREEZY KINGUSSIE BACKSTREET BOY,
BREEZY KINGUSSIE BEACH BOY,
BREEZY KINGUSSIE TAKE THAT,
BREEZY KINGUSSIE BOYZONE, 
BREEZY KINGUSSIE NEW EDITION.

Vanmorgen hebben ze met de puppies van Dazzle even samen in de kamer mogen rondlopen, en wat is dat leuk met zijn 12en, maar wel heeeeeeeeeeeel goed opletten hahaha

05 Dec 2010: Hier weer eens een update, jullie hebben toch alweer 4 dagen droog gestaan sinds de vorige. hahahaaha. 
De gewichten om maar mee te beginnen Bruin 937 gr. / Grijs 910gr. / Groen 1084 gr. / Blauw 1102 gr. / Beige 956gr.. Komende week worden de pups al gechipt dat is aan de vroege kant. Maar volgens de chipper was dit geen probleem. Deze moest hier zijn voor het ander nestje van Dazzle. Vandaag hebben ze ontworm pasta gehad. Dat vonden ze niet erg smakelijk maar ja het moest toch even. Christel is deze week ook begonnen met vast voedsel energique en gemalen brokken te voeren. Nu eten ze al samen van een dienblad. Zie dit alles op de video hier beneden. Over beneden gesproken, de pups blijven vanaf vandaag ook beneden in de woonkamer. Dus dat is een drukke boel hier met totaal 12 pups en 4 volwassen Cairns. Ik zo zeggen veel kijk plezier en tot de volgende keer.

01 Dec 2010: Hier is weer eens een video van de pups. Ze bewegen meer en meer, en dat gaat natuurlijk heeeeel leuk worden.

24 Nov 2010: Eindelijk de oogjes zijn open, en gelijk heel andere hondjes zeggen we dan altijd. Geniet maar lekker van die heerlijke en eerlijke blik in hun ogen en smelt net als ons maar langzaam weg.

22 Nov 2010: Hehehe ook van Jiggles eindelijk een stukje video klaar . Dus begin maar te genieten. De oogjes zijn al gedeeltelijk en bij de meesten open aan het gaan. We zijn benieuwd hoe het er morgenvroeg uit ziet bij daglicht.

21 Nov 2010: al weer bijna 2 weken oud. De jongens doen het goed, en Jiggles verzorgt ze erg goed. Ze groeien als kool!! De namen zijn ook bekend en goedgekeurd door de Raad. Ieder moment kunnen de oogjes opengaan , en daar zitten we nu op te wachten.

BREEZY KINGUSSIE BACKSTREET BOY,
BREEZY KINGUSSIE BEACH BOY,
BREEZY KINGUSSIE TAKE THAT,
BREEZY KINGUSSIE BOYZONE, 
BREEZY KINGUSSIE NEW EDITION.

08 Nov 2010: Onze Jiggles is bevallen van maar liefst 5 REUTJES!! De bevalling verliep erg vlot , maar zeer rustig. Ook nu wil ze geen moment uit de kist en krijg je haar met moeite naar buiten, want ze wil niet weg bij haar jongens hahahaha. De eerste foto's zie je hier beneden!!! Bruin 231 gram, Grijs 220 gram, Groen 226 gram, Blauw 243 gram en Beige 215 gram.

07 Nov 2010: Kijk maar eens goed of je mijn pupjes al ziet springen!

 

24 Oct 2010: Hier is dan eindelijk een update van Jiggles. Een foto van de dekking de Echo een video opname van de echo en een relax moment van onze Jiggles

07 Okt 2010: Vandaag met Jiggles voor de echo, en ja hoor ook onze Jiggy krijgt puppies!! Zal een dolle, drukke boel worden met al dat puppegrut!!